Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Besök oss på Tripadvisor
 

Smokey Hall

Smokey Hall

Smokey Hall är namnet på Höllvikens nya plats för mat, dryck, musik, nöje och kultur. Här har Smokey Barbecue & Pickles flyttat in och kommer under den kallare delen av året servera Texas Barbecue och mycket annat gott. I anslutning till Smokey Hall ligger Smokey Winebar där man kan avnjuta kvalitetsviner i en hemtrevlig och mysig miljö.

Smokey Hall har även en scen som vi avser, i samarbete med musikföreningen Vinyl, fylla med musik för alla stilar och åldrar. Vi hoppas även kunna erbjuda andra sorts arrangemang, som t.ex. stå-upp, föreläsningar och kultur. Information om aktuella arrangemang kommer att finnas här på Smokey’s hemsida och även på Smokey Barbecues Facebook-sida.

SMOKEY Music Hall

I Smokey Hall huserar även musikföreningen Vinyl. Musikföreningens främsta syfte är att skapa en aktiv musikscen i Vellinge kommun med omnejd, för att så många som möjligt ska få möjlighet att uppleva och utöva musik. Så när Vinyl kör loss i Smokey Hall – då blir det istället Smokey Music Hall! Ambitionen är få med alla musikstilar och nå ut till alla åldrar, unga som seniorer! Vi tänker oss talangtävlingar, open mic, three minutes on stage och andra kreativa event.

Har just du en bra idé om vad man skulle kunna fylla vårt program och vår scen med, tveka då inte att kontakta musikföreningen Vinyl!

Prenumerera på nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till Smokeys nyhetsbrev om du vill få information om vad som händer hos oss.


Personalinloggning